Ongeval in centrum van Rolde

Rolde – Zaterdagmorgen omstreeks 07.50 uur heeft er op de kruising van de Schoolstraat met de Burg. Reyndersstraat een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. De bestuurster van een rode Ford Focus werd op de kruising over het hoofd gezien door de bestuurster van een gele Peugeot 107.

Omdat de bestuurster van de Ford klaagde over pijn in  haar nek werd naast een ambulance ook de brandweer van Rolde gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer bleek de bestuurdersdeur klem te zitten waardoor de vrouw niet zelfstandig uit haar voertuig kon komen. Uiteindelijk kon de vrouw met hulp van de brandweer via de passagierszijde haar auto verlaten. Vervolgens werd de vrouw door medewerkers van de ambulance op een wervelplank geplaatst.

De vrouw is vervolgens voor verdere behandeling overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De Verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval vastgelegd waarna berger Hamstra de Ford heeft geborgen. De bestuurster van de Peugeot kon haar weg vervolgen.

Foto’s: P.Koene ©Moi Assen / Compact Media

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

leave a comment

Create AccountLog In Your Account