Asser Boys heeft haar 95ste verjaardag gevierd

Assen – Op maandag 13 oktober 2014 bestond Asser Boys precies 95 jaar. Op deze verjaardag werden tijdens een feestelijke algemene leden vergadering alle jubilarissen in het zonnetje gezet. Op zaterdag 11 oktober was er een reünie voor alle leden die 40 jaar of langer lid zijn. De Asser Historische Vereniging hield een presentatie over de ontstaansgeschiedenis van Assen-Oost. Eerst was het nog stil, maar toen de Erica en Vermeer school voorbij kwamen, was er veel herkenning.

Voorzitter Jan Puper meldde dat het goed ging bij Asser Boys. Vijf jaar geleden had Asser Boys het moeilijk, maar de club is uit het dal gekropen. Door keuzes te maken is de financiële huishouding weer op orde. Afgelopen zomer is de accommodatie geschikt gemaakt voor het G-voetbal. “En aan het begin van dit nieuwe seizoen zien we een grote aanwas aan jeugdleden en G-voetballers.”, aldus Jan Puper.

Jan bedankte alle aanwezige leden, die vrijwel allemaal ook vrijwilligers zijn, voor hun grote inzet, en nodigde iedereen uit om over vijf jaar weer aanwezig te zijn op het 100 jarig jubileum. En dat wordt een groot feest.

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account