Gewonden in het verkeer

Hooghalen / Assen / Noordscheschut – Bij drie aanrijdingen raakten zaterdag vier personen gewond. Doordat twee aanrijdingen plaatsvonden op de A-28 ontstond er enige tijd een aantal files.

Assen – Bij een kop-staart aanrijding op de A-28 ter hoogte van de wegwerkzaamheden bij de afslag Assen-Zuid waren zaterdagmiddag omstreeks 13.15 uur drie auto’s betrokken. Twee personen raakten licht gewond. Een 23-jarige man uit Rolde had de file voor hem te laat in de gaten. Hij botste met zijn auto op een andere auto bestuurd door een 26-jarige vrouw uit Deventer. De auto van deze vrouw schoot weer door en botste tegen de auto van een 66-jarige vrouw uit Groningen. De vrouw uit Deventer en haar passagier raakten licht gewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Hooghalen – Zaterdagmiddag omstreeks 14.40 uur sloeg op de A-28 ter hoogte van Hooghalen een auto over de kop. De 77-jarige bestuurder uit Kampen en zijn echtgenote raakten licht gewond maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De aanrijding ontstond doordat de man te laat in de gaten had dat er een file stond. Hij kon nog net een aanrijding met een auto voor hem voorkomen door de middenberm in te rijden. Op dat moment werd de auto van achteren aangereden door een andere auto, bestuurd door een 27-jarige inwoner van Amsterdam. De aangereden auto vloog over de kop en kwam op de rijbaan tot stilstand. De twee inzittenden zijn door medewerkers van de ambulancedienst onderzocht.

Noordscheschut – Bij een aanrijding zaterdagmorgen op de Coevorderstraatweg tussen een personenauto en een bromscooter, raakten de bestuurster van de scooter en haar dochter gewond. Een 42-jarige vrouw uit Noordscheschut sloeg linksaf om de parkeerplaats bij de voetbalvelden op te rijden. Ze zag een tegemoetkomende scooter, bestuurd door een 38-jarige vrouw uit Hoogeveen, over het hoofd. Een aanrijding volgde waarbij de scooterbestuurster en haar dochter die achterop zat, gewond raakten. Beide vrouwen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Hoogeveen.

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account