Leuke acts bij Rabo MidnightWalk 2014.

Leuke acts bij Rabo MidnightWalk 2014.

Assen-Stichting Varen rondvaartbootDe Rabo MidnightWalk, die op vrijdag 12 september wordt gehouden, gaat dit jaar in noordelijke richting en onderweg zien deelnemers onder andere Japanse stokvechters van YUME en de populaire zanger René Karst. Daarnaast is een primeur is te zien: de rondvaartboot van de Stichting Varen in Assen. Het buitenwerk is gereed en dat wil de organisatie graag tonen aan het publiek.

Inschrijven voor deze prachtige wandeling kan nog steeds op www.midnightwalk.nl. Deelnemers lopen niet alleen via een nieuwe route en met nieuwe acts mee met de leukste nachtelijke wandeling van Assen, maar doneren tevens aan het goede doel voor dit jaar. Dit jaar is dat de stichting Varen in Assen. Deze stichting laat een rondvaartboot bouwen als werkervaringsproject voor jonge werkloze mensen. Na de bouw gaat de boot als een kansrijk innovatief en structureel werkervaringsproject de wateren in en rond Assen bevaren. De bemanning zal bestaan uit werkloze jongeren die worden ingezet bij onder andere catering, hostesswerkzaamheden, public relations, verkoop van vaararrangementen en technische onderhoudswerkzaamheden. Tijdens de bouw van de boot worden tien tot twaalf werkplekken voor werkloze jongeren gecreëerd.

De Rabo MidnightWalk wordt dit jaar voor de zesde maal gehouden en vindt plaats op vrijdag 12 september. De nieuwe route start, net als de tocht van afgelopen jaar, vanaf De Nieuwe Kolk in Assen. Tijdens deze leukste wandeling van Assen worden deelnemers ook nu weer verrast door meer dan achttien leuke optredens en bijzondere belevenissen. Een bijzondere combinatie van wandelen met cultuur.

Inschrijven kan nog steeds via de website, zowel individueel, maar ook als groep. Voor € 10,- per persoon kan worden deelgenomen aan de leukste avondwandeling van Assen en wordt bijgedragen aan het goede doel.’

Nader kennismaken met de Rabo MidnightWalk? Op de website www.midnightwalk.nl en op www.youtube.com zijn onder RaboMidnightwalk2012 meerdere filmpjes te vinden van bezoekers die vertellen over hun ervaringen.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Drenthe College klaar voor JOB Monitor Grootschalig tevredenheidsonderzoek mbo/studenten voor de 10e keer gehouden

Reacties uitgeschakeld voor Drenthe College klaar voor JOB Monitor Grootschalig tevredenheidsonderzoek mbo/studenten voor de 10e keer gehouden

Robin Hood in het Asser Bos

Reacties uitgeschakeld voor Robin Hood in het Asser Bos

Spokentocht Assen Baggelhuizerplas 2017

Reacties uitgeschakeld voor Spokentocht Assen Baggelhuizerplas 2017

Wenscamper Hubo op het Koopmansplein Assen

Reacties uitgeschakeld voor Wenscamper Hubo op het Koopmansplein Assen

Koop een vogelvoertaart en steun Serious Request

Reacties uitgeschakeld voor Koop een vogelvoertaart en steun Serious Request

Combine vat vlam bij Gieten

Reacties uitgeschakeld voor Combine vat vlam bij Gieten

Repair Café Assen houdt koffiedag

Reacties uitgeschakeld voor Repair Café Assen houdt koffiedag

Ontmoet schrijfster Tosca Menten (Dummie de Mummie)

Reacties uitgeschakeld voor Ontmoet schrijfster Tosca Menten (Dummie de Mummie)

Verdachten aangehouden na inbraak

Reacties uitgeschakeld voor Verdachten aangehouden na inbraak

leave a comment

Create AccountLog In Your Account