Leuke acts bij Rabo MidnightWalk 2014.

Leuke acts bij Rabo MidnightWalk 2014.

Assen-Stichting Varen rondvaartbootDe Rabo MidnightWalk, die op vrijdag 12 september wordt gehouden, gaat dit jaar in noordelijke richting en onderweg zien deelnemers onder andere Japanse stokvechters van YUME en de populaire zanger René Karst. Daarnaast is een primeur is te zien: de rondvaartboot van de Stichting Varen in Assen. Het buitenwerk is gereed en dat wil de organisatie graag tonen aan het publiek.

Inschrijven voor deze prachtige wandeling kan nog steeds op www.midnightwalk.nl. Deelnemers lopen niet alleen via een nieuwe route en met nieuwe acts mee met de leukste nachtelijke wandeling van Assen, maar doneren tevens aan het goede doel voor dit jaar. Dit jaar is dat de stichting Varen in Assen. Deze stichting laat een rondvaartboot bouwen als werkervaringsproject voor jonge werkloze mensen. Na de bouw gaat de boot als een kansrijk innovatief en structureel werkervaringsproject de wateren in en rond Assen bevaren. De bemanning zal bestaan uit werkloze jongeren die worden ingezet bij onder andere catering, hostesswerkzaamheden, public relations, verkoop van vaararrangementen en technische onderhoudswerkzaamheden. Tijdens de bouw van de boot worden tien tot twaalf werkplekken voor werkloze jongeren gecreëerd.

De Rabo MidnightWalk wordt dit jaar voor de zesde maal gehouden en vindt plaats op vrijdag 12 september. De nieuwe route start, net als de tocht van afgelopen jaar, vanaf De Nieuwe Kolk in Assen. Tijdens deze leukste wandeling van Assen worden deelnemers ook nu weer verrast door meer dan achttien leuke optredens en bijzondere belevenissen. Een bijzondere combinatie van wandelen met cultuur.

Inschrijven kan nog steeds via de website, zowel individueel, maar ook als groep. Voor € 10,- per persoon kan worden deelgenomen aan de leukste avondwandeling van Assen en wordt bijgedragen aan het goede doel.’

Nader kennismaken met de Rabo MidnightWalk? Op de website www.midnightwalk.nl en op www.youtube.com zijn onder RaboMidnightwalk2012 meerdere filmpjes te vinden van bezoekers die vertellen over hun ervaringen.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Uitdagende Rabo Escape Game tijdens de Spaardag

Reacties uitgeschakeld voor Uitdagende Rabo Escape Game tijdens de Spaardag

Asser Boys organiseert meidenclinic met PEC Zwolle

Reacties uitgeschakeld voor Asser Boys organiseert meidenclinic met PEC Zwolle

Wederom brand in Prins Bernard Hoeve in Zuidlaren

Reacties uitgeschakeld voor Wederom brand in Prins Bernard Hoeve in Zuidlaren

WERELDWIJZE WORKSHOPS DOOR ASSER ONDERNEMERS

Reacties uitgeschakeld voor WERELDWIJZE WORKSHOPS DOOR ASSER ONDERNEMERS

Uitreiking MVO-Certificaten door wethouder Maurice

Reacties uitgeschakeld voor Uitreiking MVO-Certificaten door wethouder Maurice

Wilgentunnel bouwen in duurzaamheidscentrum Assen

Reacties uitgeschakeld voor Wilgentunnel bouwen in duurzaamheidscentrum Assen

Inbrekers slaan weer toe, nu aan Cypreslaan Assen

Reacties uitgeschakeld voor Inbrekers slaan weer toe, nu aan Cypreslaan Assen

Grote brand in aardappelschuur aan de Peesterweg in Zuidvelde

Reacties uitgeschakeld voor Grote brand in aardappelschuur aan de Peesterweg in Zuidvelde

leave a comment

Create AccountLog In Your Account