Compleet verzorgd dagje uit in De Nieuwe Kolk

Assen – Het Dagje De Nieuwe Kolk, een speciaal voor senioren samengesteld programma, krijgt een vervolg op donderdag 18 september. Met het Dagje De Nieuwe Kolk maakt de deelnemer op actieve wijze kennis met alles wat De Nieuwe Kolk te bieden heeft. Een creatieve workshop, een uitdagende kennisquiz, een heerlijke lunch én een nostalgisch concert van niemand minder dan ex BZN-zangeres Carola Smit zijn de ingrediënten van dit volledig verzorgde dagje uit.

Met het Dagje De Nieuwe Kolk maken senioren kennis met alles wat De Nieuwe Kolk hen te bieden heeft. Dit heerlijke dagje uit begint met een ontvangst waarbij koffie en thee geserveerd wordt. Hierna volgt er een creatieve workshop in het Centrum Beeldende Kunst onder leiding van kunstenaar Machiel Braaksma. De bibliotheek organiseert bij de touchwand een interactieve kennisquiz. Tussen de middag wordt er een heerlijke lunch aangeboden en tot slot is er een concert van de bekende zangeres Carola Smit in het theater. Bij dit concert worden liedjes uit de jaren ’50 en ’60 ten gehore gebracht. Op de achtergrond zijn historische filmbeelden te zien van onder andere Drenthe en Assen, beschikbaar gesteld door het Drents Archief.

Bibliotheek Assen, Centrum Beeldende Kunst Drenthe en Theater De Nieuwe Kolk leggen senioren op deze manier volledig in de watten. Bezoekers van de eerdere edities waren laaiend enthousiast en ook donderdag 18 september beloofd weer  een succes te worden. Bijwonen? Aanmelden voor het Dagje De Nieuwe Kolk kan via www.dnk.nl, aan de balie van De Nieuwe Kolk of via 088 0128550. Een entreekaartje kost €15,00 en is incl. kopje koffie/thee, deelname aan twee workshops, een lunch en het mini-concert van Carola Smit. Het programma start om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur.

Alleen het concert van Carola Smit bezoeken? Dat kan ook! Een kaartje is voor €10,- te reserveren via www.dnk.nl.

 

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account