Crazy Colorrun 13 september in Assen

Assen – In Assen wordt zaterdag 13 september de Crazy Colorrun gehouden.

De Crazy Colorrun gaat over vier mijl. De prestatie is in deze run ondergeschikt aan het concept. Plezier en gekkigheid en met elkaar een leuke tijd te hebben is het belangrijkste.

Bij de Crazy Colorrun kopen deelnemers een runnerspakket. Deze bestaat uit een Crazy Colorrun shirt, poederverfzakje, zweetbandje en een eigen startnummer. Na het startschot bepaalt de atleet zelf op welke manier hoe hij of zij het parcours aflegt.

Na de eerste kilometer bereiken deelnemers de eerste van de vier kleurenzones. In deze zone zorgt de organisatie ervoor dat de lopers als ware paradijsvogels de rest van het parcours afleggen.

Er kan worden gestart als individu of als team van vier personen. Kinderen mogen mee doen tegen 50% korting. ER worden vijf verschillende kleuren (geel, blauw, groen, paars en oranje) gebruikt. Het verfpoeder is samengesteld met maïsmeel en daarmee ongevaarlijk. De verf is gecertificeerd en op waterbasis.

Na de finish wordt er gefeest et het poederzakje dat lopers bij de finish ontvangen, vette beats van de DJ, een drankje en een vette show van Colorsensation. Op een aftelklok is te zien wanneer een kleurenregen van verf wordt gelanceerd tijdens de Crazy Colorrun afterparty.

Crazy Colorrun & Paintparty, Baggelhuizerplas, ASSEN

Kijk bij de button Crazy Colorrun op www.colorsensation.nl

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account