Politie zoekt getuigen mishandeling bejaarde man

Assen – De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 74-jarige man uit Assen. De man heeft door de mishandeling letsel in zijn gezicht opgelopen, waaronder een gebroken oogkas.

De man liep op dinsdagavond 5 augustus omstreeks 22:45 uur met zijn hond door de Dunningestraat in zijn woonplaats. Op een grasveldje zaten een man en een vrouw met twee witgekleurde honden. Toen de bejaarde man het duo passeerde, sprong één van hun honden bovenop zijn hond. De bejaarde man maakte hier een opmerking over, maar moest dit bekopen met een klap in het gezicht. Hij liep onder anderen een bloedneus en een gebroken oogkas op. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij ondervindt nog altijd hinder van de verwondingen.

De politie kent inmiddels de identiteit van de man en de vrouw op het grasveldje. Ook heeft de politie al met een getuige gesproken. Toch komt zij graag in contact met meer mensen die de mishandeling hebben gezien. Bent u getuige geweest of heeft u informatie in relatie tot dit incident? Neemt u dan contact op met de politie in Assen via 0900-8844 of politie.nl/melden.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Ride out Christiaan

Reacties uitgeschakeld voor Ride out Christiaan

Haunted Carwash bij Niels Autowas West

Reacties uitgeschakeld voor Haunted Carwash bij Niels Autowas West

Politie pakt man uit Oss op na inbraak in de wijk Peelo Assen

Reacties uitgeschakeld voor Politie pakt man uit Oss op na inbraak in de wijk Peelo Assen

THEATER TER ERE VAN DE DAG VAN DE MANTELZORG

Reacties uitgeschakeld voor THEATER TER ERE VAN DE DAG VAN DE MANTELZORG

Voorrangsfout leidt tot ongeval op kruising van Port Natalweg met de Overcingellaan in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Voorrangsfout leidt tot ongeval op kruising van Port Natalweg met de Overcingellaan in Assen

Noordelijke golfbanen organiseren samen grootste ééndaagse golftoernooi van (Noord) Nederland

Reacties uitgeschakeld voor Noordelijke golfbanen organiseren samen grootste ééndaagse golftoernooi van (Noord) Nederland

Kangoeroe Klup gaat van start

Reacties uitgeschakeld voor Kangoeroe Klup gaat van start

leave a comment

Create AccountLog In Your Account