Getuigen gezocht van zware mishandeling

Assen– Een 15-jarige Assenaar is woensdagmiddag omstreeks 12.00 uur op de Prins Hendrikstraat in Assen zwaar mishandeld door vier, nog onbekende, jongens. De politie zoekt getuigen van deze mishandeling.

Het slachtoffer fietste deze middag vanuit zijn school richting huis. Hij kwam in de Prins Hendrikstraat aan, maar kon niet verder fietsen. Vier jongens, waarvan de identiteit onbekend is bij de politie, versperden hem de doorgang. De 15-jarige jongen vroeg of hij erlangs mocht.

Aanval

De vier jongens maakten ruimte en de 15-jarige vervolgde zijn fietstocht, maar tijdens het passeren van hen werd hij van zijn fiets getrapt en aangevallen. Het viertal schopte en sloeg hem. De fietser zag uiteindelijk kans om weg te komen.

Thuis werd de politie gewaarschuwd. De jongen heeft diverse verwondingen opgelopen waardoor hij zich onder doktersbehandeling moest stellen.

Signalement

Het slachtoffer meldde dat zijn belagers 14 tot 16 jaar oud zijn en allen een licht getinte huidskleur hebben. Een van de jongens had een petje op.

Net voor de mishandeling passeerde in de Prins Hendrikstraat een witte Opel. De politie roept de bestuurder van deze auto zich op te melden bij hen, omdat hij/zij wellicht de vier jongens heeft gezien.

Ook andere getuigen worden gevraagd zich te melden bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account