VIDEO:Motorrijder dodelijk verongelukt op de haar in Assen (update)

ASSEN – Aan De Haar in Assen is vanavond een motorrijder om het leven gekomen.

De man reed volgens de politie met hoge snelheid over  de Haar en botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom.

Hulpverleners hebben de motorrijder proberen te redden maar hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

verkeersregelaars die nog aanwezig waren i.v.m. het afsluiten van het truckstar festival waren getuige van het ongeval deze hebben verteld dat de motorrijder niet erg hard reed, maar dat deze onderuitzakte op zijn motor en daarna met een stepje of iets in die richting aan de grond is gekomen waardoor de motor onbestuurbaar werd. nadat de man onderuit ging is deze in de bosjes/berm beland en ongeveer een meter naar beneden gegleden de sloot in waarna hij tegen een boom tot stilstand kwam.

de weg is door dit ongeval ongeveer 2 uren afgesloten geweest voor het verkeer omdat er gewacht moest worden op een schouwarts en voor het onderzoek van de VOA (verkeers ongevallen analyse).

de motor is geborgen door bergergingsbedrijf Hamstra uit Tynaarlo en is mee genomen voor nader onderzoek.

Update : Assen – De politie onderzoekt de oorzaak van een ernstig verkeerongeval die zondagavond rond 21.00 uur plaatsvond op De Haar in Assen. Daarbij kwam een 33-jarige inwoner van Assen om het leven.

De man heeft in een flauwe bocht de macht over het stuur verloren en botste vervolgens met zijn motor tegen enkele bomen. De toegesnelde hulpdiensten hebben geprobeerd het leven van de man te redden maar dit mocht helaas niet meer baten. De man overleed op de plek van het ongeval. Verkeersongevallenanalyse onderzoekt de toedracht van het ernstige ongeval.

 

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account