Goedkoop boeken voor de vakantie op de kop tikken?

Assen – Heerlijk snuffelen tussen de oude boeken en net dat ene exemplaar vinden die je graag mee wil nemen op vakantie. Dat kan tijdens de grootse boekverkoop van Bibliotheek Assen. Dit keer een boekverkoop van niet één, maar tien dagen lang! Van 14 tot en met 24 juni wordt er een ruime collectie aan boeken en tijdschriften aangeboden tegen mooie prijzen.

Bibliotheek Assen ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels klaar staan. Dat betekent dat de bibliotheek af en toe ook afscheid moet nemen van oude bekenden. Van 14 tot en met 24 juni organiseert Bibliotheek Assen daarom een grootse boekverkoop. Een mooie gelegenheid om goedkoop boeken in te slaan voor de vakantie!

Kom tijdens de openingstijden van de bibliotheek heerlijk snuffelen tussen de afgeschreven boeken en vind dat ene exemplaar die je graag mee wil nemen op vakantie! Al deze oude titels worden aangeboden voor mooie prijzen. De boeken zijn te koop voor €1,00 per stuk en 6 voor €5,00. Er zijn kinderboeken, romans, informatieve boeken en tijdschriften. Maar niet alleen dat, er zijn deze dagen ook muziek dvd’s te koop voor een euro per stuk.

Kijk voor de openingstijden van de bibliotheek op www.bibliotheekassen.nl.

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account