Drie gewonden bij eenzijdig ongeval op N33

Gieten/Rolde – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de N33 tussen Gieten en Rolde zijn vanmiddag een vrouw en haar twee kinderen gewond geraakt.

De brandweer van Rolde evenals diverse ambulances en politie eenheden werden naar de ongevalslocatie gestuurd. Bij aankomst van de brandweer bleek het ongeval te hebben plaatsgevonden op de linker rijbaan in de richting van Rolde. De brandweerwagen werd op de N33 stilgezet waarbij de brandweerlieden via de vangrail bij het ongeval kwamen. Vervolgens werd de brandweerwagen omgereden. Naast drie ambulances werd ook de MMT-arts ingevlogen vanaf het UMCG. De drie slachtoffers hoefde niet door de brandweer bevrijdt te worden uit het wrak. Na behandeling van het ambulance en MMT personeel ter plaatse werden de drie slachtoffers overgebracht naar het UMCG.

De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. Ten tijde van het ongeval werd de N33 geheel afgesloten om een veilige werkomgeving te creëren.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Moi Assen

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account