DirtKings: Kilometers lang door de modder ploeteren

Assen – De Baggelhuizerplas in Assen verandert op zondag 25 mei in een off-road hindernisbaan. Dan wordt ‘DirtKings – The dirtiest run ever!’ gehouden. Deelnemers aan dit evenement leggen – naar keuze – een parcours van twaalf of zes kilometer af.

Onderweg staat de deelnemers diverse ontberingen te wachten als modderpoelen, klimwanden, touwbruggen en elektriciteitsdraden. Het parcours telt ruim 20 obstakels, waaronder een aantal verrassingshindernissen.

Kilometers lang ploeteren door modder, baggeren door het water, klauteren over hindernissen en springen over obstakels. Het klinkt niet direct als een goede activiteit voor op je luie zondag, maar dat is het wel! ‘Bootcampen’, survivalruns, mudraces en obstacleruns zijn momenteel dé hype van Nederland. Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot deze spectaculaire vorm van sport. De hindernissen kunnen niet gek genoeg, de uitdaging kan niet groot genoeg en hoe meer je moet afzien, hoe beter!

DirtKings voorziet ruimschoots in deze behoefte. Niet voor niets belooft deze run de meest spectaculaire obstaclerun van dit jaar te worden. Enige voorwaarde: je moet niet bang zijn om vies te worden! Niemand eindigt hier schoon aan de finish.

Goede basisconditie

Alles wat je verder nog nodig hebt, is een goede basisconditie. Je hoeft zeker geen topsporter te zijn om de eindstreep te halen. Het parcours van zes kilometer is in principe voor iedereen te doen. Het evenement biedt dan ook meer dan alleen een uitdaging, het draait vooral om gezelligheid en samenwerking.

Met ruim tweeduizend deelnemers en een uniek parcours in een prachtige omgeving, beloofd het dan ook een evenement te worden dat je niet wilt missen! Er zijn dan ook nog enkele kaarten beschikbaar. Ook voor de toeschouwer is dit een evenement om niet te vergeten.

Inschrijving via www.dirtkings.nl

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

leave a comment

Create AccountLog In Your Account