WNF ambassadeur André Kuipers bezoekt WNF shop in Warenhuis Vanderveen in Assen

Assen – André Kuipers is sinds 2004 ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds en heeft onder andere vanuit de ruimte gezien hoe kwetsbaar onze aarde is. Daarom zet hij zich in voor behoud van de natuur en vraagt hij momenteel aandacht voor koraalriffen als onderdeel van de landelijke campagne “Oceanen”.

 

Afgelopen zaterdag was Kuipers in Assen om zijn nieuwe boek “André het astronautje gaat naar Mars” te presenteren. Daaraan voorafgaand bracht hij een bezoek aan de WNF shop in Warenhuis Vanderveen, waar de shop is gevestigd. Hij werd daar ontvangen door Klaas Jan Cats, Ellen Holland en Sujah Balaishwaran van het WNF Regioteam Assen-Emmen en door Nico Vanderveen, directeur van Warenhuis Vanderveen.

 

Hij was onder de indruk van de winkel, die uniek is in Nederland, omdat het de enige permanente WNF shop is en door vrijwilligers wordt gerund.

 

Als aandenken aan zijn bezoek aan Assen en de shop heeft het WNF Regioteam en de directie van het Warenhuis André Kuipers een bamboe pennensetje en een beeldje van Bartje (gekleed in een astronauten pakje) overhandigd.

Reacties

Redactie MoiAssen

comments

leave a comment

Create AccountLog In Your Account