19 en 20 april: 24e Landelijke Motordagen

Assen- 19 en 20 april: 24e Landelijke Motordagen   Het TT Circuit Assen organiseert samen met Motopaints jaarlijks de Landelijke Motordagen in combinatie met het Open Paddock Event. Voor elke motorrijder is dit dé kans om een week voor de 23e editie van het WK Superbike zelf te rijden op het Grand Prix circuit! Daarnaast is er volop gratis vermaak op de paddock en in de pitboxen: rondleidingen, shows, stands, opstapmogelijkheden, demo’s en activiteiten voor kinderen. Motorrijders kunnen hun motor parkeren en showen op de paddock. Op zaterdag 19 en zondag 20 april (eerste paasdag) is het zo ver: de 24e Landelijke Motordagen & Open Paddock Event. Twee gezellige dagen voor het hele gezin!

Inschrijven kan alleen nog op 19 en 20 april, in het Media Centre.

Bij alle activiteiten op het TT Circuit Assen staat de veiligheid voorop. Het circuitrijden wordt begeleid door deskundige instructeurs van CRT. Elke sessie duurt ongeveer 20 minuten. De echte snelheidsliefhebbers kunnen deelnemen aan één of meer stersessies. Tijdens deze sessies worden de snelste tijd en de gemiddelde snelheid geregistreerd. Na de sessie ontvangt elke deelnemer een certificaat met zijn of haar prestatie. Een geweldige manier om onderling met vrienden of collega’s de strijd aan te gaan!

De Landelijke Motordagen zijn bij uitstek geschikt voor beginnende circuitrijders. Daarom worden alleen gekentekende motoren toegelaten. Om grote snelheidsverschillen te voorkomen, verwijzen wij ervaren circuitrijders naar de circuitdagen van bijvoorbeeld CRT. De minder fanatieke stuurders, die geen behoefte hebben aan hun rondetijd, maar wel eens lekker over het TT Circuit Assen willen rijden, kunnen deelnemen aan de toersessies. Onder voortdurende begeleiding van een instructeur wordt geleerd hoe de ideale lijnen gereden moeten worden. Tijdens deze sessies mag er niet worden ingehaald.

10003528_617256685022536_2607325497663407471_n

 

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account