Internationaal jeugdvoetbal in Assen: de Top of Holland Trophy

Assen – Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Tijdens de Paasdagen nemen honderden sporters uit verschillende landen bezit van de Assense voetbalvelden om te strijden om de felbegeerde Top of Holland Trophy. Op 19 en 20 april organiseert Achilles 1894 in samenwerking met Euro-Sportring de 21ste editie van het internationale jeugdvoetbaltoernooi.

Op de velden van Achilles 1894, Asser Boys en LTC zullen 86 teams de strijd met elkaar aangaan. Naast een aantal regionale teams zijn ook Duitse, Belgische, Franse en Deense clubs vertegenwoordigd.

Het succes van de Top of Holland Trophy kan verklaard worden vanuit de samenwerking tussen de Asser clubs en de jarenlange ervaring binnen de organisatie van het toernooi. Ook de inzet van vele vrijwilligers is in dit opzicht belangrijk. Vele Assenaren werken tijdens het toernooi in de sportkantines, zijn actief op en langs de velden of helpen in de catering.

Voetballiefhebbers en overige belangstellenden zijn tijdens de Paasdagen van harte welkom op de velden van Achilles 1894, Asser Boys en LTC. Entree is gratis. Meer informatie is te vinden op onze vernieuwde website www.tohtassen.nl. Tijdens het toernooi kunt u op de hoogte blijven via de sociale media: het Twitteraccount @ToHTAssen en onze Facebookpagina.
logo-Top-of-Holland-Trophy

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account