Mental Progress en Boksteam Assen bieden mantelzorgers een leuke middag

Assen – De mantelzorgers van Assen,  jeugd in de leeftijd van tien tot en met achttien jaar staan klaar voor hun  ouders / verzorgers die hulpbehoevend zijn. Dat kan zijn in de vorm van  huishouding doen, boodschappen en zelf persoonlijke verzorging. Voor veel  kinderen is het een normale zaak .

Ze weten niet anders. Vaak  gaat het kind zijn en het plezier van spelen met andere kinderen verloren. Tijdens de MBO Beursvloer  afgelopen najaar kwam Mental Progress met de mantelzorgers in contact. Onder de indruk van het  verhaal over hun inzet werd besloten belangeloos mee te  werken.

Mental Progress/ Boksteam  Assen biedt de kinderen een boksclinic aan. In het Sport & Welness  Center Assen, waar Boksteam Assen hun gym heeft gaan zo’n twintig mantelzorgers  met elkaar aan de slag.Ze leren de basis van het  boksen en mogen daarna partijtjes tegen elkaar boksen. Heerlijk uitleven op een  veilige en verantwoorde manier en daarna met z’n allen lekker  eten.

Even weer kind  zijn.

Mental Progress is een  nieuw bedrijf, ontstaan uit Boksteam Assen die mentale trainingen in de vorm van  boks sessies op maat aanbiedt.

Voor info:  www.mentalprogress.nl
banner

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account