Baby, peuter en kleutermarkt en voorleesontbijt

Baby, peuter en kleutermarkt en voorleesontbijt

Bibliotheek AssenAssen – Van woensdag 22 januari tot en met zaterdag 1 februari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Bibliotheek Assen trapt op woensdagochtend 22 januari af met een gezellig voorleesontbijt. De burgemeester van Assen, Carry Abbenhues, komt deze ochtend voorlezen uit het prentenboek van het jaar aan ruim 100 kinderen. Ook geven we deze dagen speciale cadeautjes weg aan nieuwe (jeugd)leden! Op zaterdag 8 februari organiseert Bibliotheek Assen de baby, peuter en kleutermarkt, als vervolg op de Nationale Voorleesdagen. Een inspirerende markt voor kinderen en ouders van nul tot zes jarigen!

 De Nationale Voorleesdagen zijn er speciaal voor baby’s, peuters, kleuters en hun ouders. Voorlezen is namelijk niet alleen leuk, maar ook erg belangrijk voor de ontwikkeling. Op woensdagochtend 22 januari organiseert Bibliotheek Assen daarom het voorleesontbijt. De ochtend wordt geopend met een lekker ontbijt waarna burgemeester Carry Abbenhues komt voorlezen uit het prentenboek van het jaar: Krrrr…okodil! van Catherine Rayner. Alle kleutergroepen van basisscholen uit Assen zijn hiervoor uitgenodigd. Niet alleen tijdens het ontbijt, maar ook gedurende de Nationale Voorleesdagen is de gehele Prentenboeken Top Tien te vinden in Bibliotheek Assen. Doe mee aan de spannende speurtocht ‘Reis door Prentenboekenland’ en win leuke prijzen! Alle kinderen tot zes jaar die lid worden van de bibliotheek krijgen ook een cadeautje! Wees er wel snel bij, want op is op!

In het vervolg op de Nationale Voorleesdagen organiseert Bibliotheek Assen op zaterdag 8 februari een verrassend evenement: De baby, peuter en kleutermarkt. Op deze markt kunnen (groot)ouders van nul tot zes jarigen kennismaken met de bibliotheek en het aanbod in heel Assen voor deze leeftijdsgroep. Denk hierbij aan kinderopvang, kleuterscholen, hobby- en sportverenigingen en leuke uitstapjes. Kom gezellig langs met je (klein)kind om de bibliotheek en de kraampjes te bezoeken! Naast de markt worden er deze dag allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen, die plaatsvinden door de hele bibliotheek. Hou de website van de bibliotheek in de gaten voor het complete programma!

De baby, peuter en kleutermarkt vindt plaats op zaterdag 8 februari van 13.00 tot 16.00 uur. Kom langs en laat je inspireren door de mogelijkheden die niet alleen de bibliotheek, maar heel Assen te bieden heeft aan ouders en kinderen!

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Gewonde bij botsing bestelwagen en auto in Hooghalen

Reacties uitgeschakeld voor Gewonde bij botsing bestelwagen en auto in Hooghalen

Nieuwbouw in de wijk Assen-Oost gaat van start

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwbouw in de wijk Assen-Oost gaat van start

DERDE DINSDAG OVER SEKS EN SOCIAL MEDIA

Reacties uitgeschakeld voor DERDE DINSDAG OVER SEKS EN SOCIAL MEDIA

In diverse Asser wijken kerstversieringen gestolen

Reacties uitgeschakeld voor In diverse Asser wijken kerstversieringen gestolen

Autobrand aan de Delft in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Autobrand aan de Delft in Assen

blauwe klap industrieweg vrijdag open voor verkeer.

Reacties uitgeschakeld voor blauwe klap industrieweg vrijdag open voor verkeer.

Mooiste kunstwerken uit boomstammen door kettingzagen

Reacties uitgeschakeld voor Mooiste kunstwerken uit boomstammen door kettingzagen

Tips voor een succesvolle Beursvloer

Reacties uitgeschakeld voor Tips voor een succesvolle Beursvloer

leave a comment

Create AccountLog In Your Account