SportinAssen bundelt krachten met AssenBeweegt

Sportnieuwswebsite SportinAssen gaat samenwerken met AssenBeweegt, het digitale sportplatform van de gemeente Assen. Samen willen ze een totaalbeeld geven van alles wat te maken heeft met sport en een gezonde leefstijl in Assen. 

SportinAssen en AssenBeweegt slaan de handen ineen omdat beide websites elkaar heel goed aanvullen. Hun gezamenlijk doel is tweeledig: verenigingen helpen om zoveel mogelijk onder de aandacht te komen, en het belang van een gezonde leefstijl overbrengen.

Gemeente Assen

De gemeente Assen zet heel erg in op sport en een gezonde leefstijl. Hiervoor is een speciale website in het leven geroepen: AssenBeweegt. Dit is de plek waar Assenaren informatie kunnen vinden over beleid en activiteiten van de gemeente en projecten en andere initiatieven van sportverenigingen. AssenBeweegt is een heel complete website waarop de gemeente kan laten zien waar ze voor staat.

SportinAssen

SportinAssen is dé plek voor al het digitale sportnieuws uit Assen. De website biedt alle sportverenigingen in de gemeente de gelegenheid om zo vaak mogelijk in de publiciteit te komen. Het is een podium waar het laatste nieuws uit de amateursport in de breedste zin van het woord wordt aangeboden. SportinAssen brengt niet alleen voetbal-, schaats- en wielrennieuws, maar ook berichten over bijvoorbeeld dammen, touwtrekken of zwaardvechten. Dit gebeurt in de vorm van wedstrijdverslagen tot persoonlijke interviews en van clubnieuws tot achtergrondartikelen.

Samenwerking

Volgens Jenny Waning beleidsadviseur sport, bewegen en gezonde leefstijl van de gemeente Assen,  doet SportinAssen iets wat de gemeente niet kan: ‘Wij plaatsen geen wedstrijdverslagen of interviews, maar we vinden dit natuurlijk wel heel belangrijk. Ik geloof dat naar buiten communiceren verengingen sterker maakt. We willen ze hier heel graag mee helpen, en dat kan door de samenwerking met SportinAssen.’

Stefan Veldman van SportinAssen is erg te spreken over het beleid van de gemeente: ‘Het is goed om te zien dat de gemeente Assen er voor de amateursport wil zijn. Door de samenwerking tussen AssenBeweegt en SportinAssen krijgt de amateursport een mooi podium om niet alleen hun eigen leden te bereiken, maar ook andere mensen in de gemeente te laten zien wat Asser sporters drijft. En dat is nu juist waar het om draait bij sport.’

Reacties

Beheer

Related Posts

650 Verkeersboetes in wijk Marsdijk bij snelheidscontroles Assen

Reacties uitgeschakeld voor 650 Verkeersboetes in wijk Marsdijk bij snelheidscontroles Assen

Vreemde lucht aan de Lauwers in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Vreemde lucht aan de Lauwers in Assen

De Rode Spreeuw Minikunstclub

Reacties uitgeschakeld voor De Rode Spreeuw Minikunstclub

Jongeren “verleiden” naar een gezonde leefstijl

Reacties uitgeschakeld voor Jongeren “verleiden” naar een gezonde leefstijl

Assen viert feest met Melrose tijdens het British Superbikes weekend!

Reacties uitgeschakeld voor Assen viert feest met Melrose tijdens het British Superbikes weekend!

Huishoudelijk afval ophaalfrequentie wordt veranderd door Gemeente Assen

Reacties uitgeschakeld voor Huishoudelijk afval ophaalfrequentie wordt veranderd door Gemeente Assen

Keukenbrand aan de Kloosterhout in de wijk Kloosterveen Assen

Reacties uitgeschakeld voor Keukenbrand aan de Kloosterhout in de wijk Kloosterveen Assen

Door de dichte mist: auto te water raakt in de Kolonievaart in Veenhuizen

Reacties uitgeschakeld voor Door de dichte mist: auto te water raakt in de Kolonievaart in Veenhuizen

Vredeveldschool onthaald Stein bij binnenkomst

Reacties uitgeschakeld voor Vredeveldschool onthaald Stein bij binnenkomst
comments

leave a comment

Create AccountLog In Your Account