Piraten nemen de Marsdijkhal over!

Assen – Afgelopen dinsdag werd bc Assen in de Marsdijkhal overspoeld door een 50-tal piraten en hun kompanen. Deels in tenue en deels incognito (althans, men  dacht incognito te zijn maar echt piratenbloed laat zich niet bedekken) Gewapend met badmintonracket en schatkoker werd getracht zoveel mogelijk punten te halen om de sportclub te enteren en de schat te bemachtigen. Wat bleek, aan het eind van de “gevechten” bleken er alleen maar winnaars. Iedere piraat kreeg een kleine schat (knapzak) mee naar huis die hun vrijwaarde van scheurbuik, verhongering en uitdroging. Mede dankzij de Lidl Marsdijk was de knapzak zeer goed gevuld. Het viel de piraten niet mee om met een ooglap op te spelen. Het ruwe diamanten vangen (shuttle) lukte over het algemeen beter dan het gladde diamanten vangen (tafeltennisbal). Er werd met veel plezier samen gewerkt.

Badminton Combinatie Assen

Badminton is aantrekkelijke sport. Het is een actieve, flitsende sport waarbij op elk niveau gespeeld kan worden. bcAssen  is een gezellige sportclub die in 2012 is ontstaan uit de fusie tussen BC de Wouden en BC Assen met  ongeveer 275 leden.  Er wordt op vier locaties in Assen gespeeld: Pittelohal, Marsdijkhal, Kloosterveste en Peelohal.  Elke maand worden er per locatie onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Daarnaast zijn er met enige regelmaat extra activiteiten voor de jeugdspelers: zoals ouder/kindtoernooi, vriendjes/vriendinnetjestoernooi, pepernoten toernooi etc. Ook voor de volwassen leden wordt er regelmatig iets extra’s georganiseerd.

Speelgelegenheid voor jeugdspelers, 3x keer per week

Op dinsdagavond in sporthal Marsdijk en sporthal Pittelo, op woensdagavond in sporthal Kloosterveste. Om kennis te maken met badminton, kan men  2 x  gratis meespelen, rackets zijn aanwezig. Op de website van bc Assen vindt men alle informatie over de locaties en speeltijden: www.bcassen.nl


Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account